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The antioxidant level of Alaska's wild berries: high, higher and highest.

(알래스카 야생 베리의 항산화 수치 : 높고, 높으며 높습니다)

 

출처 _ 펍메드 https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23977647

 

펍메드(www.pubmed.gov)는 미국 국립의학도서관 논문, 자료의 검색을 제공하는 사이트입니다.

 

 

BACKGROUND(배경) :

In the last few years, antioxidants have become the stars of the nutritional world. Antioxidants are important in terms of their ability to protect against oxidative cell damage that can lead to conditions, such as Alzheimer's disease, cancer and heart disease--conditions also linked with chronic inflammation. The antioxidant and anti-inflammatory effects of Alaska's wild berries may have the potential to help prevent these diseases.

지난 몇 년 동안 항산화 물질은 영양계의 별이되었습니다. 산화 방지제는 알츠하이머 병, 암 및 심장병과 같은 질병으로 이어질 수 있는 산화적 세포 손상으로부터 보호하는 능력면에서 중요합니다. 또한 만성 염증과 관련된 상태입니다. 알래스카 야생 딸기의 항산화 및 항 염증 효과는 이러한 질병을 예방하는 데 도움이 될 수 있습니다.

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RESULTS(결과) :
The Alaska wild berries collected and tested in the first experiment ranged from 3 to 5 times higher in ORAC value than cultivated berries from the lower 48 states. For instance, cultivated blueberries have an ORAC scale of 30. Alaska wild dwarf blueberries measure 85. This is also higher than lower 48 wild blueberries, which had a score of 61. All of the Alaskan berries tested have a level of antioxidant considered nutritionally valuable, ranging from 19 for watermelon berries to 206 for lingonberries on the ORAC scale. With the processed products made from 4 Alaska wild berries, one of the unexpected outcomes of the research was that the berries continued to have levels of antioxidants considered high, despite the effects of commonly used heat-processing techniques. When berries were dehydrated, per gram ORAC values increased.

첫 번째 실험에서 수집 및 테스트 한 알래스카 야생 딸기는 ORAC 값이 하위 48개 주에서 재배 된 딸기보다 3~5배 높습니다.

예를 들어 경작된 블루 베리의 ORAC 등급은 30입니다. 알래스카 야생 난쟁이 블루 베리는 85점입니다. 이는 또한 점수가 61인 하위 야생 블루 베리 48보다 높습니다.

테스트 된 알래스카 열매는 모든 영양가가 높은 것으로 여겨지는 수준의 항산화제가 있습니다. 연구 결과로 예상되는 결과 중 하나 인 알래스카 산 야생 딸기 4종은 일반적으로 사용되는 열처리 기술의 영향에도 불구하고 열매가 지속적으로 높은 수준의 항산화 물질을 함유하고있는 것으로 나타났습니다.

열매가 탈수되었을 때 그램 당 ORAC 값이 증가했습니다.

 

 

CONCLUSION(결론) :
Alaska wild berries have extraordinarily high antioxidant levels. Though cooking lowered the antioxidant level, and adding ingredients such as sugar diluted the antioxidant concentration, products made from berries are high sources of antioxidants.

알래스카 야생 열매는 매우 높은 항산화 수치를 가지고 있습니다.

요리가 항산화 수준을 낮추었고 설탕과 같은 성분을 첨가하여 산화 방지제 농도를 희석 시켰지만, 열매로 만든 제품은 항산화 물질의 높은 원천입니다.

  


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